Rólam

Helló!

Timárné Varga Csilla vagyok, OKJ-s Kézápoló és Műkörömépítő. Ezzel a szakmával az álmom vált valóra…

Mindig szerettem a kreatív dolgokat, mint például a tűzzománc, arcfestés stb… Mikor elvégeztem ezt a szakmát, tudtam hogy tovább kell képeznem magam, mert szeretnék minél szebb és élethűbb mintákat festeni. Szakmai tudásomat továbbképzésekkel bővítem, alapanyagokban a legjobb minőségű termékeket használom. Nyitott vagyok az újdonságokra, szeretem a kihívásokat, figyelemmel kísérem az új trendeket, alkalmanként részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon. Igénylem a vendégeim vissza jelzéseit, (pozitív – negatív) hogy ezáltal fejlődhessek.

A műköröm összes technikájával dolgozom. Szeretek extrém körmöket készíteni (Pipe, Edge, Orosz Mandula, Stiletto, Marilyn) és egyedi munkákat kiadni  a kezem közül. Szeretem, ha a vendégeim elégedetten távoznak és szívesen jönnek újra vissza hozzám. Vendégeimet előzetes időpont egyeztetés után családias környezetben, szeretettel várom. Hát ez az én rövid történetem.

Ezúton üdvözlöm minden régi és leendő vendégemet és mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa.

profil

Okleveleim, továbbképzéseim

oklevél

Folyamatosan képzem magam, hogy minél szebb és igényesebb szetteket tudjak nektek csinálni!

Nyitott vagyok az újdonságokra, szeretem a kihívásokat, figyelemmel kísérem az új trendeket. Alkalmanként részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon.  Megszerzett okleveleim itt láthatod.

Miért engem válassz?

Amiben jó vagyok...

Egyeztess velem időpontot még ma!